- Redovisningsbyrå verksam i Gustavsberg i Värmdö
Ingarö Kontorstjänst AB
Odelbergs Väg 9
134 40 Gustavsberg
Tel: 08-570 300 99
Fax: 08-570 300 89

UtbildningVi försöker hela tiden att uppdatera våra "sifferhjärnor". Då har vi naturligtsvis vänt oss till våra närmaste program- leverantörer för att få de bästa och snabbaste konsultationer och underlag för kommande skatte- och redovisnings nyheter.
Hösten 2008 for Christina med Programgruppen AB till Cypern för att få mer info inför kommande nya deklarationer, med bl.s en underbar :( nyhet, blanketten K2.
Vi hade en underbar kursvecka med fina föreläsningar, goda idéer blöts, Uffe lärde oss ta vara på pauserna, och kvällarna tillbringade vi tillsammans på härliga restauranger där vi med glädje förgyllde övriga gästers måltider.

Tillsammans med Björn Lundén Information AB anordnar sedan Programgruppen årligen en härlig vinterhelg i Järvsö, där vi från Gustavsberg lär oss sticka "Åre-mössan" och även lite nyheter inom bokföringsprogrammet från BL och nya skatteregler informerade Programgruppen oss med. Det underbara pensionatet bjuder alltid  på gudomlig god mat!
Denna vistelse i Järvsö återkommer  nu årligen, så häng med !

Återigen hemkommen från ytterligare två härliga höstresor 2009 och 2010 med Programgruppen som nu arrangerade resorna tillsammans med BL Information AB till Turkiet resp. Thailand. Naturligtvis mycket skolsittande men nyttigt givetvis, och vi fick även njuta härliga Medelhavsbad i varmt vatten, och återigen lära oss nya K2.......

År 2014 var ja åter med BL på skattekurs till Mallorca, och detta år var även Jessica med och vi fick främst lära oss allt om nya skattereglerna/årsredovisningsreglerna och nu använder vi bara K2 reglerna framöver.